24°C weather icon

Četiri tenora u Makarskoj: Počela prodaja ulaznica

03.07.2019.

Od danas su u prodaji i ulaznice za istinski koncertni spektakl ovog ljeta u Makarskoj “4 TENORA”. Koncert je u nedjelju 14. srpnja 2019. u Ljetnom kinu Makarska. Ulaznice se po promotivnoj cijeni od samo 80 kuna u pretprodaji mogu kupiti u agenciji Mariva turist u Makarskoj. Kako biste osigurali svoje mjesto u publici u uživali u istinskom događaju ljeta – ulaznicu nabavite na vrijeme jer broj ulaznica je ograničen.

 

Organizatori Makarskog kulturnog ljeta već na samom predstavljanju programa posebno su istaknuli koncert 4 tenora, a kako i neće kada je riječ o jedna od najvećih glazbenih atrakcija ovih prostora. Prvi put su predstavljeni kao gosti na koncertu klapa u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora jednostavno buknuo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

 

Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim!

 

2017. godine sa skladbom ‘Sve je tvoje‘ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

 

Koncertno su vrlo aktivni, svoje su koncerte održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21.9.2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac ‘U Lisinskom‘.

 

Podsjetimo i kako su ranije, putem online sustava u prodaji ulaznice za predstave “Ništa ljubav samo seks” i “Idemo uživo” koje 31. srpnja odnosno 10. kolovoza organizira agencija Music time, te ulaznice za koncerte Sergeja Četkovića i Petra Graše, koje 28. srpnja, odnosno 12. kolovoza organizira Star produkcija.

makarska logo