7°C weather icon

Čestitka i doček za makarske olimpijce

12.08.2012.

13.8.2012.

Gradonačelnik Marko Ožić Bebek uputio je čestitke hrvatskim olimpijcima iz Makarske – Aniti Gaće i Ivanu Buljubašiću. U čestitci osvajaču olimpijskoga zlata tako stoji:

Dragi Ivane,
u ime svih građana Makarske, i u svoje osobno, Tebi i svim članovima hrvatske vaterpolske reprezentacije čestitam na izvrsnom uspjehu – osvajanju zlatne medalje na olimpijskih igrama u Londonu.
Taj nas uspjeh ispunjava ponosom, kao što su nas ponosom i oduševljenjem ispunjavale i izvrsne igre i način na koji ste predstavljali hrvatski sport.
Neka ovaj uspjeh bude poticaj daljnjoj afirmaciji hrvatskoga vaterpola i sporta općenito!
Čestitam!

Hrvatskoj rukometnoj reprezentativki i olimpijki Aniti Gaće, gradonačelnik je uputio sljedeću čestitku:

Draga Anita,
čestitam Ti na velikom uspjehu - statusu hrvatskog olimpijca i sudjelovanju na Olimpijskim igrama u Londonu! Veliko je zadovoljstvo bilo pratiti izvrsne utakmice hrvatske ženske rukometne reprezentacije tijekom cijelog turnira.
Smatram kako je golem uspjeh ući u četvrtfinale Olimpijskih igara, stoga ti od srca zahvaljujem na doprinosu hrvatskom i makarskom sportu!
Želim ti još mnogo uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri!

Doček našim olimpijcima upriličit će se sutra – 14. kolovoza 2012. na Noći Zelenke s početkom u 21,00 sat – u Ivanovu kvartu, gdje će im gradonačelnik javno čestitati i uručiti prigodne poklone.
Pozivamo sve građane da nam se pridruže, požele dobrodošlicu makarskim olimpijcima i čestitaju na ostvarenim uspjesima!

makarska logo