16°C weather icon

Božićni grad: Danas snimanje milenijske fotografije, na Badnji dan izlaganje mega-čestitke i besplatan bakalar za građane

23.12.2015.

Atmosfera Božićnog grada u Makarskoj danas će po prvi put biti ovjekovječena od strane našeg poznatog fotografa Šime Strikomana koji u Makarsku dolazi kako bi napravio milenijsku fotografiju najveće božićne jelke. Stoga se pozivaju svi građani da u 16,00 sati budu na Kačićevu trgu i daju svoj doprinos u stvaranju prve milenijske fotografije iz Božićnog grada! Organizatori podsjećaju da je sve što treba ponijeti sa sobom – božićna kapa!
Događanja u Božićnom gradu nastavljaju se i sutra, 24. prosinca. Mega-čestitka koju su osnovnoškolci Makarskog primorja izrađivali u sklopu Radionice Djeda Božićnjaka bit će izložena sutra, na Badnji dan, na Kačićevu trgu, oko 10,30 sati u sklopu jutarnjeg programa u Božićnom gradu. Uz zabavu i glazbu uživo u Božićnom gradu neće nedostajati ni dobre spize jer je Grad Makarska i ove godine osigurao besplatan bakalar za sve građane koji će spremati članovi udruge Marendin. Kužinavanju na Kačićevu trgu koje započinje oko 10.30 sati pridružit će se oko 11 sati i gradonačelnik Tonći Bilić sa suradnicima. U popodnevnom dijelu programa, s početkom u 17 sati, nastupa Gradska glazba Makarska.
 

makarska logo