16°C weather icon

Biokovsko zvonce: Raspisan natječaj za upis djece rane i predškolske dobi u programe jaslica i vrtića

31.03.2016.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce“ raspisalo je natječaj za upis djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2016./2017. Prijave za upis djece koja se prvi put upisuju u programe vrtića /jaslica obavit će se od 4. do 22. travnja, a prijave za upis djece koja već koriste programe vrtića/jaslica (dosadašnji korisnici) obavit će se od 25. do 29. travnja.

Zahtjev za upis se preuzima u skupini koju dijete pohađa ili na internetskoj stranici Ustanove Biokovsko zvonce. Prilikom preuzimanja zahtjeva potrebno je sa Stručnom službom Ustanove dogovoriti termin za individualni razgovor koji je obvezan samo na nove korisnike.

Roditelji djece koja su u pedagoškoj godini 2016./2017. predškolci (dosadašnji i novi korisnici) mogu predati zahtjev za upis djeteta u redovite programe ili u obvezan program predškole u trajanju do 250 sati koji je besplatan. Potrebna dokumentacija, vrste programa i način ostvarivanja prava podnositelja zahtjeva naznačeni su u zahtjevu za upis.

Upisi za djecu rane i predškolske dobi obavljat će se u Upravi Ustanove radnim danima:
• ponedjeljak, utorak, srijeda i petak od 8.30 do 12.30 sati
• četvrtak od 9.30 do 16.30 sati
 

makarska logo