6°C weather icon

Biciklijada uz bogat zabavni program

06.06.2011.

7.6.2011.

Udruga savjetovalište Lanterna i Biciklistički klub Makarska u sklopu programa «Izaberi nešto za sebe» kojeg provodi za djecu i mlade, organiziraju Biciklijadu na gradskoj rivi u kojoj sudjeluju građani svih uzrasta. Cilj ovakve aktivnosti je prevencija fizičkog i psihičkog zdravlja, aktivan odmor koji se želi suprotstaviti porocima, utjecati na smanjenje interesa za uzimanje droge i alkohola. Biciklijada je ujedno i izvrstan način edukacije djece i mladeži kako kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme.


Ove godine Biciklijada će trajati dva dana.
U petak 10. lipnja 2011. na gradskoj rivi, ispred zgrade Grada Makarske, s početkom u 19 sati održat će se radionica podešavanja i servisiranja bicikla. U 20 sati predviđen je zabavni program uz svirku bendova Zamisli da zvuči dobro i Qu'est-ce que c'est? i Florijana Tavića.
U subotu 11. lipnja 2011. riva će biti otvorena samo za bicikle, role, romobile i skejtove.
U 9,00 sati podijelit će se brojevi i majice, nakon čega je predviđen nastup Gradske glazbe. U 10 sati službeni je početak Biciklijade, a u 10,30 zabavni program uz izvlačenje lutrije. Voditelj programa je Joško Marče, a u sklopu programa nastupaju: plesna skupina Studio Performance, Mare Beroš, Marina Mišković, Josipa Šabić, Martina Brbić Sablić, Lorena Vuletić

 

PROGRAMPetak, 10.06., Makarska riva, ispred zgrade Grada
19:00 radionica podešavanja i servisiranja bicikla
20:00 zabavni program (bendovi)

Subota, 11.06., riva je otvorena samo za bicikle, role, romobile i skejtove
9:00 Podjela brojeva i majica
9:40 Gradska glazba
10:00 Početak Biciklijade
10:30 Izvlačenje lutrije i zabavni program
(voditelj Joško Marče, plesna skupina Studio Performance, Mare Beroš, Marina Mišković, Josipa Šabić, Martina Brbić Sablić, Lorena Vuletić)


Organizatori: Savjetovalište Lanterna i Biciklistički klub Makarska
Pokrovitelji: Grad Makarska, Turistička zajednica Grada Makarska, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi
Medijski pokrovitelji: Makarska kronika, Makarsko primorje i RMRmakarska logo