16°C weather icon

BICIKLIJADA 2009.

28.05.2009.

27.5.09.

 

Manifestacija Biciklijada okuplja veliki broj različitih generacija, od onih najmlađih do onih najstarijih, a kojima je zajednički motiv isti – aktivan odmor, kvalitetno popunjavanje slobodnog vremena te razvijaje odgovornog odnosa u prometu– održat će se i ove godine 30. svibnja na gradskoj rivi od 9 do 12 sati.
Sedmu po redu Biciklijadu i ove godine organiziraju Udruga Savjetovalište Lanterna i Biciklistički klub, a pokrovitelji manifestacije su Grad Makarska, Turistička zajednica Makarske, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. Važan podatak je kako je na prošlogodišnjoj Biciklijadi sudjelovalo 630 djece, mladih, građana, ali i posjetitelja Makarske. Cilj aktivnosti koje provodi Udruga Lanterna kroz program Izaberi nešto za sebe, a koji uključuje i Biciklijadu,je prevencija fizičkog i psihičkog zdravlja te razvijanje odgovornog odnosa u prometu pa će organizator i ove godine skrenuti pozornost na zaštitu djece kacigama.

 

OBAVIJEST

 

Za potrebe organizacije Biciklijade 2009., ove subote 30. 5. 2009. od 8,00 do 12,00 sati za promet i parking motornih vozila biti će zatvorena Gradska riva – Obala kralja Tomislava od križanja s ulicom Stjepana Radića (TC Merces) do hotela Porin.

Premještaj vozila s navedenog područja potrebno je obaviti najkasnije do vremena zatvaranja prometa, jer će u protivnom parking služba isto izvršiti u trošku vlasnika automobila.

Zahvaljujemo!

makarska logo