8°C weather icon

Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače 11. veljače: Prodaja smještajnih kapaciteta putem interneta

06.02.2017.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Makarske i Turističke zajednice Splitsko- dalmatinske županije u  subotu, 11. veljače, u hotelu „Biokovo“  održat će se besplatna edukacija za privatne iznajmljivače sa područja Makarske rivijere.  Naglasak ovogodišnjeg ciklusa  „Edukacija za privatne iznajmljivače“ je na prodaji smještajnih kapaciteta putem Interneta, te mogućnostima proširenja sezone nuđenjem dodatne ponude gostu. Po prvi put u sklopu edukacije u ulozi predavača biti će Domagoj Roso predstavnik Booking.com- a  koji će dati savjet kako ostvariti što bolje rezultate  prilikom oglašavanja putem portala Booking.com. Edukacija započinje u 9,00 sati.

Također, privatni iznajmljivači mogu u ponedjeljak 20. veljače  u hotelu „Biokovo“ u vremenu od 17,00 do 20,30 sati prisustvovati i besplatnoj radionici pod nazivom „Kako unaprijediti kvalitetu komunikacije s gostima i agencijama na engleskom jeziku?“ koju će voditi Barbara Marković. Sudjelovanjem na radionici iznajmljivači će imati priliku saznati na koji način, s ciljem uspješnije prodaje, kvalitetno nazvati i opisati vlastitu nekretninu, kako odgovarati na upite i koje se pogreške najčešće čine prilikom oglašavanja i prodaje smještajnih kapaciteta.

Za sudjelovanje na edukcijama i radionici privatni iznajmljivači mogu se prijaviti putem linka: https://goo.gl/pyV4MB ili pozivom u ured:

TZ Makarska 021/ 612-002

TZ Baška Voda 021/ 620-713

TZ Brela 021/618-455

 

makarska logo