5°C weather icon

Bal kralja i kraljice maškara

23.01.2011.

24.1.2011.Ovog petka, 28. siječnja, u zgradi Grada Makarske, s početkom u 11 sati aktualnu gradsku vlast zamijenit će totalitarna vladavina maškara- primopredajom vlasti i preuzimanjem ključeva grada.
Za tjedan dana, 4. veljače, u petak, je Bal kraljice i kralja maškara u hotelu Biokovo s početkom u 19 sati. Naime, prvi put u Makarskoj maškare biraju svoju kraljicu i kralja koji će ih predvoditi za vrijeme karnevalskog ludila. Uz prigodni program u odličnom raspoloženju namjera je pozvati i animirati što više građana da se priključe izboru. Uz glasove publike u izboru će sudjelovati i stručni karnevalski žiri. Voditelj programa je Lovre Laušić, a karnevalski žiri u sastavu Anuška Dragičević, Tonči Lalić, Dražen Kuzmanić, Ivan Roso i Buba Pamuković svojim će stručnim mišljenjem i komentarima pomoći publici izabrati kraljevske predstavnike.

Mole se svi zainteresirani koji se žele natjecati da se prijave putem službenih stranica Grada Makarske www.makarska.hr, na telefon: 021/608-434 ili direktno stručnom karnevalskom žiriju kao i da rezerviraju svoje mjesto u publici radi izvrsne zabave u hotelu Biokovo!
Kralja i kraljicu čekaju prigodni pokloni!!!


makarska logo