16°C weather icon

Art Caffe mladima za blagdane

10.12.2007.

 

11.12.07.

Svjesni osnovnog problema mladih- ne postojanje adekvatnog prostora za organiziranje i održavanje koncerata i druženja, Gradski poglavari posljednjih su dana razmatrali zamolbu makarskih bendova za korištenje prostora Art Caffea. U anketi koju je Grad Makarska proveo na službenim Internet stranicama, 11,46 % naših građana su glasovali za Makarske bendove, te ih tako odmah nakon Mila Hrnića i Gega poželjeli za Novu Godinu. Uvažavajući glas građana, poglavari su odlučili Art Caffe dati na korištenje makarskim bendovima za vrijeme blagdana, kao privremeno rješenje.

 

         


Već godinama, tradicionalno, makarski bendovi za vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana organiziraju rock koncerte, druženja, video projekcije i glazbene slušaone. Udruga za promicanje urbane kulture, predvođena bendom Poseban slučaj, izrazila je želju organizirati događaje između Božića i Nove Godine, kao cjelodnevna druženja, u sklopu čega bi se održala dva koncerta, glazbena slušaona i video projekcije. Cijena od simboličnih 15 kuna pomogla bi u organizaciji cjelokupnog događaja.
Bendovi Natural, Dudlaši, Kind of Blue, Sedmo nebo, Victim, Poseban slučaj, te njihov gost Steve Gander Band iz Beča također planiraju organizirati niz koncerata od 21. do 30. prosinca.

 

         


Bend No Control 22. prosinca organizirao bi koncert na kojem bi nastupile još dvije grupe: Kolaps Prirode te Empty Wallets iz Splita.
Nadamo se da će ovi događaji upotpuniti mladima božićno-novogodišnje praznike, te da će organizatori svojim odgovornim ponašanjem opravdati dato im povjerenje. 
Detaljnije o samom programu pronaći ćete na:

http://mascena.blog.hr/


http://pukfest.blog.hr/

makarska logo