14°C weather icon

Advent u Makarskoj:Od danas počinju vožnje Božićnim vlakićem

08.12.2017.

U sklopu manifestacije Advent u Makarskoj – Božićni grad 2017., danas počinje s radom Božićni vlakić, jedan od omiljenih sadržaja koji je posljednjih godina postao neizostavni dio božićno-novogodišnjih blagdana. Na radost brojnih mališana, vlakić će voziti svakog dana od 11 do 18 sati, a polazna stanica bit će, kao i uvijek ispred zgrade Grada Makarske, na gradskoj rivi.


Ove godine koncepcija rada Božićnog vlakića nešto je drugačija: ulaznica će se se naplaćativati po cijeni od 5 kuna, a sav prihod od ulaznica prikupljat će se za makarske udruge.


Božićni vlakić samo je jedan u nizu sadržaja 8. po redu, i po mnogima najbogatijem izdanju, Božićnog grada do sada. Bogata sajmena ponuda, igraonica Djeda Božićnjaka, božićne jaslice koje su i ove godine otvorene na blagdan Sv. Nikole, popodnevne predstave i program za najmlađe, večernja druženja uz koncerte i nastupe DJ-a, klizalište te bogati kluturno-zabavni program već su se u prvom tjednu, sudeći prema broju posjetitelja, pokazali kao pun pogodak.


Božićni vlakić u kojem će se zasigurno tražiti mjesto više kao i prethodnih godina, prometovat će gradskim ulicama sve do službenog završetka programa Božićnog grada, do 6. siječnja.
 

makarska logo