20°C weather icon

Advent u Makarskoj - Božićni grad 2018.: Otvaranje u 18 sati uz Miu Dimšić

01.12.2018.

Advent u Makarskoj - Božićni grad 2018. otvara svoja vrata danas 1. prosinca na novoj lokaciji - prekrasnom ambijentu parka dr. fra Jure Radića kraj kojeg će ove godine biti smješteno i veliko klizalište na otvorenom uz samo more! Jedinstveni ''morski'' advent u Makarskoj posjetiteljima će sve do 7. siječnja ponuditi brojne koncerte i gastro događanja, predstave i dodatne sadržaje za djecu - božićni kavalaric i vlakić.

Adventska događanja koja će se odvijati na dvije pozornice u Makarskoj započinju koncertom popularne mlade pjevačice i kantautorice Mie Dimšić. U Božićnom gradu nastupit će i brojna druga imena hrvatske glazbene scene: Gustafi, grupa Viva, Vojko V., Gazde, Mokarski tamburaši, Zdenka Kovačiček i Greenhouse Blues Bend, Dreamers - Tribute to Bijelo dugme, a Makarane i njihove goste u Novu 2019. uvest će raspjevani Mladen Grdović.

Povodom održavanja manifestacije Grad Makarska donio je odluku da se neće naplaćivati parking u Ulici Franjevački put( od Šetališta dr. fra Jure Radića prema istoku).

Paljenje prve adventske svijeće bit će sutra 2. prosinca, na Kačićevu trgu oko 18.45 sati, nakon večernje mise u katedrali sv. Marka.

makarska logo