15°C weather icon

2. kongres sportskog turizma 11. i 12. studenog u Makarskoj

06.11.2016.

U organizaciji agencije LUX promocija, u Makarskoj će se 11. i 12. studenoga 2016. održati 2. kogres sportskog turizma. Svečano otvaranje kongresa, koji se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, je 11. studenoga u 11 sati u hotelu Meteor.


Osim Ureda predsjednice RH, pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo turizma, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski klub olimpijaca, Županija splitsko-dalmatinska i Grad Makarska. Partneri kongresa su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Aspira - Visoka škola za sportski i turistički menadžment u Splitu, Institut za turizam u Zagrebu i Splitski klub olimpijaca.


Naglasak predavača bit će na zakonskoj regulativi i standardima, a poseban obol kongresu dat će mladi znanstvenici i stručnjaci na temu marketinga u sportskom turizmu, razvoja otoka i zaleđa Dalmacije.

Cilj kongresa je aktivirati državni sektor u prepoznavanju sporta i sportskih stručnjaka kao značajnih resursa te mogućnosti konkretnog razvoja turizma i gospodarstva Hrvatske putem do danas neiskorištenog potencijala - sportskog turizma.

Detaljnije informacije o programu kongresa, prijavama radova i smještaju moguće je pogledati na web stranici kongresa: http://sportskiturizamkongres.com/
 

makarska logo